Friday, October 29, 2010

CONTEST MORTAR BOARD LAH PLAK !



Ini post laju2. Tak sempat masa nak berblog. Ecehh macam busy sangat kan hihi. I kena tag ngan Cik Yah nak masuk contest gak ! Ok so tanpa membuang masa, mari cekidaut the contest. Eh belum tarikh tutup lagi kan? Ouh blom . Tarikh tutup ialah pada 31/10/2010. Sempat lagi niii!  For details click banner ni yeh.


" CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "






Category pilihan adalah PIC CONVO. Dok reti eh nok buat ucapan paling unik. Nanti mutoh terbelohok blako oghe baco. Pehe dok?


And the pic will be :




Macam grad kat Uneted Kengdong tak? haha ok tak. Hehe ni profile pic kat fb mungkin korang dah muak tengok tapi penganjur tak pernah tengok lagi kan kan kan?? 


Nak tag sape yeh sume cam dah kena tag je weh. Aaaaaa sape2 nak convo ke dah convo tu sume aku tag lah kalu berani join lah contest ni bukan kena bayar pun kalu menang dapat spek reben ngan topap tuuu ha korang tak nak ke wehh apsl aku cakap xreti benti nih ok may the best pic win ok bye!



2 comments:

E.d.Y said...

thanks sudi join contest ni...just nak confirmkan, dah jadi follower belum??

ezzah k. said...

sudah ! ;D